Is het een drumstel of is het een tafel?

//, GeekGadgets/Is het een drumstel of is het een tafel?

GeekFM - drumtableIn een posting van laaaaaaang geleden “onthulde” Rob dat ik stiekem naast gadget geek ook wel een drum geek ben.

Oke, ik beken. Hoewel alweer lang geleden heb ik inderdaad wat jaren getrommeld en gedrumd. Maar gelukkig voor mijn buren is dat inmiddels verleden tijd.
Toch blijk ik nog steeds regelmatig op van alles te tikken. Soms bewust. Twee vorken, pindakaas potjes, hagelslag pakken, pannen en onderzetters vormen immers een prima geïmproviseerd drumstel. Meestal onbewust. Zo onthulde een collega onlangs: “ik dacht al dat ik je zag rijden, maar wist niet zeker of jij het wat, totdat ik twee handen op het dashboard zag zitten tikken.

Ook geek in opleiding Tim (2 jaar) (tim’s weblog, zijn mama’s weblog en zijn papa’s weblog) bewees dat ik onbewust overal tik. Toen hij enthousiast op de tafel zat te tikken en ik wilde zeggen dat het niet mocht, realiseerde ik me dat hij mij zat te kopiëren.( Oeps goed dat ik zelf geen kinderen heb ;-))

Anyway, lang verhaal om toch vooral aan te geven dat ik enthousiast wordt van de combinatie: tafel, gadget, drummen en design.
Jij ook?

 

En de lange versie:

By |2016-12-15T09:59:44+00:00April 2nd, 2008|GeekDesign, GeekGadgets|0 Comments

About the Author:

No Comments

  1. Peter April 2, 2008 at 11:51 am - Reply

    Briljant! Simpel, eenvoudig… en leuk!
    Jammer alleen dat er geen tutorial bij zit.. met oplichtende vlakken bijvoorbeeld om zelf nieuwe nummers te leren drummen 😉

Leave A Comment