Vriendin-vriendelijk gamen

//, GeekFun/Vriendin-vriendelijk gamen

Ah.. speel nog eens een spelletjeJe hebt een dag hard gewerkt voor ‘de baas’, en op weg terug naar huis verheug je je erop om verder te komen in die RPG waar je mee bezig bent, of om je eigen high-score te verbeteren. Tot zover niets aan de hand…. tot je thuis komt en je vriendin op de bank zit, tv te kijken.

Uiteraard vind je het lullig om haar van de tv vandaan te jagen zodat je zelf een computerspelletje doet. Maar ja.. je avator zit nog steeds vast in die grot en je highscore zal niet vanzelf hoger worden… wat te doen?

Gelukkig is er nu de “Massage Me Jacket”, ‘s werelds meest innovatieve game controller. Hoe het werkt? Simpel: Vraag liefdevol of je je vriendin een rugmassage zal geven. Op zeker dat ze hiermee instemt. Neem dan vlug dit jacket uit de verpakking, trek het haar aan, start je XBOX op en… spelen maar! De spelbesturing zit namelijk verwerkt in het jacket, en je speelt het spel door het jacket aan te raken en te strelen. En het jacket? Die zet de spelbesturing om in massage-bewegingen.

Het resultaat: je vriendin vind gamen ook leuk, gaat nooit meer bij je weg en jij hebt altijd de mogelijkheid om nog effe een spelletje te doen. Briljant! (Meer info op deze pagina)

By |2016-12-15T09:59:39+00:00July 11th, 2008|GeekDesign, GeekFun|0 Comments

About the Author:

No Comments

  1. Bas van de Haterd July 11, 2008 at 5:48 pm - Reply

    Maar wat heeft dat massage jacket met de xbox te maken?

Leave A Comment