Over GeekFM

/Over GeekFM
Over GeekFM2016-12-15T09:59:17+00:00

Ontstaan
GeekFM is ontstaan als radioprogramma bij Midpoint FM. Bijna 3 jaar lang maakte we elke vrijdagavond van 20:00 tot 22:00 uur een geekie radioprogramma, over geeks, gadgets, geekie nieuwstjes, geekgirls afgewisseld met al dan niet geekie muziek.
Toen we gemiddeld meer bezoekers hadden per week hadden dan luisteraars hebben we besloten met het radioprogramma te stoppen. Er zitten nog allerlei radio en audio concepten in onze koppen, dus we sluiten een aangepaste terugkeer niet uit ;-).

Wil je op de hoogte blijven van GeekFM in het algemeen en geekie stuff in het bijzonder?
Volg onze via RSS, Twitter en wordt lid van de GeekFM Hyve.

De GeekFM crew:

Wilco Verdoold
Is pas gaan praten toen hij zijn eerste microfoon kreeg en daarna nooit meer opgehouden. Ooit opgeleid tot ITGeek, inmiddels managing partner van Budeco the Business Development Company. Geniet van werken, bloggen, snowboarden, duiken, skaten, eten, wijn drinken en het meest van Tancha.

Rob van den Brink
Van aangever tot afmaker, de snelle komische noot en werkzaam als Retail Intellegence Analyst @ Mexx. Is motorrijder, snowboarder, speelt soms op zijn gitaar, maar is beter in het spelen op zijn Xbox, is duiker en trots bezitter van een bedrijfswagen, helaas zonder grijskenteken.

Dennis Hoogenboom
Muziekgeek, houdt al meer dan 30 jaar alle nieuwe muziek zorgvuldig bij, selecteerde voor de radiouitzendingen de beste nieuwe platen en is daar nog steeds niet mee opgehouden. Beroemd door zijn originele keus qua GeekClassic.

Tancha Christiaanse
Geekster en gadgetfreak. Werkzaam als recruiter @ Mexx. (Search for cool jobs @ Mexx). Mocht ze ooit een miljoen winnen dan laat ze haar huis inrichten door Steve Jobs. Naast gadgets is ze vooral weg van luxe in het algemeen en nieuwe dingen in het bijzonder. Duiken, skaten en snowboarden doet ze ook, maar dan natuurlijk wel het liefst met de nieuwste modellen, in de juiste kleur 😉 en met Wilco.

Sebastiaan Holman
GameGeek. Game releases, hardware, reviews, industrie nieuws, tips, tricks en nog veel meer. Als Sebastiaan niet aan het gamen is – of over gamen blogt – werkt hij als software ontwikkelaar bij G-Star International.

Michael de Bruin
ITGeek. Trefwoorden: Games, Gadgets, Geweldige auto’s, Getrouwd, Goede Wisk(e)y, Genadeloos Squashen, en al dan niet Geekie Girls. Mooiste functietitel van ons alle, namelijk: Mission Crititical Engineer. En niet de minste, hij gaat voor 100% net als zijn werkgever: Schuberg Phillis.

Natuurlijk met heel veel hulp zowel offline als online van collega’s, vrienden en bekenden, zoals

  • Kees Schreuder van Over de schreef: ontwerp logo
  • Marco Frijlink van Quickstart: website en hosting
  • Midpoint FM: voor de mogelijkheid om bijna 3 jaar lang het radioprogramma GeekFM te maken
  • Erik Kroon van PunchCreative: voor het maken van de jingles
  • Gerard Braad, Bert Jan Dierdering en Sjors Miltenburg die allemaal een bijdrage hebben geleverd via de blog.